torsdag den 16. februar 2012

Overlever de vinteren?

Min veninde si'r, at det er helt håbløst at få en duftgeranium helskindet gennem vinteren. Sidste vinter måtte jeg gi' hende ret, da jeg fik en af hendes på prøve, og den lige så stille afgik ved døden.

Nu har jeg prøvet igen. Denne har stået og hygget sig i et køligt soveværelse, men jeg synes ikke jeg kan spore den store livsgnist længere!!!! Ska' jeg gi' den en chance mere?


Bedre går det vist for pelargonierne, som har stået i den kølige trappeopgang i ejendommen hvor jeg bor, og hvor mine naboer har taget sig kærligt af dem og nuslet om dem hele vinteren.


Måske skal jeg prøve at tage nogle stiklinger af dem. Jeg har læst, at det er midt i marts, de skal have mere omsorg, og hvor der også er mulighed for at formere. Det må prøves..

3 kommentarer:

 1. Her kan jeg ikke hjælpe, men det kan både Birgitte på nettet og Hanne i haven, de er rimeligt dygtige til den slags planter. Prøv at kigge ind på deres blogge og se, om der ikke er hjælp at hente i et indlæg. Hvis ikke så spørg dem.

  SvarSlet
 2. 1000 tak - det vil jeg følge op på. :-)

  SvarSlet
 3. Bedre sent end aldrig, siger man :-)
  Jeg er glad for at Lisbeth også henviste dig til Birgitte, for hun er den virkelige pelargonie ekspert i Blogland, tror jeg.
  Jeg har dog også overvintret duftgeranie i flere år nu. Både en i mit opvarmede drivhus og en herinde i stuen.
  Men jeg tænker om du har vandet din geranie? Jeg vander min igennem hele vinteren. Ikke meget, men så meget at den kan holde sig grøn.

  SvarSlet