Huset og haven

Mit lille fristed er en kolonihave med ca. 500 m2 have og det fineste svenskrøde træhus på godt 35 m2 - men  der er skam  både stue, soveværelse, køkken og badeværelse.
Jeg kan se, at jeg skal en tur rundt med kameraet, for lige nu er der ikke så mange husbilleder at vise frem. Men her er lidt at starte på.

Huset set fra stien i lav januarsol.

Som noget af det første fik jeg fældet nogle store træer. Desværre nedlagde den første efterårsstorm et træ mere end planlagt.

Det gør ikke så meget, for så blev der plads et drivhus, som vi fik rejst i foråret '11.


En-to-tre - og så stod der et drivhus!

- og fluks stod der stole, borde og blomster i vase i den nye oase.

- og så var der selvfølgelig spontan drivhus-warming for mine gode kolonihavenaboer.

Det der med kvadratmeterberegninger er ikke lige mig - så i første omgang har jeg kun fået indkøbt et halvt gulv, men 'tømreren' har lovet at lave et fint gulv til mig til foråret. :-)
Aito er mildest talt ikke særlig forandringsparat, så det var med noget tøven han stak hovedet indenfor. Men med et dejligt skind og lokket af gode guffer, fandt han nu hurtigt en yndlingsplads.

Så der sidder vi tit og hygger -særligt en sommeregnvejrsdag med en god bog, er det ren råhygge.

I gårdhaven er der lunt og læ og mulighed for eftermiddagsskygge og en pause fra havearbejdet når ryggen knager. Men så er der jo altid nogle blomster i krukker der skal nusles om - og vupti, så er der gået et par timer med det, og så blev det alligevel ikke til noget med den pause. Det er jo sådan det er med haven - tiden og tankerne flyver, mens man går og bliver i bedre og bedre humør.


Lykke
'Vil du være lykkelig en dag - drik dig fuld.
Vil du være lykkelig en uge - slagt en gris.
Vil du være lykkelig et år - gift dig,
men vil du være lykkelig hele livet,
skaf dig en have.'

kinesisk visdomsord2 kommentarer:

 1. Hvor er det hyggeligt med det svenskrøde kolonihavehus - mon vi også får nogle indendørsbilleder at se? :) Jeg elsker indretning!
  Og hvor er du heldig med det drivhus, da jeg læste at du også bruger det på en sommerregnvejrsdag, så fik jeg helt den skønne forestilling om regnen på ruderne og en mild regnduft - altsammen så beroligende og behageligt - specielt i selskab med en sovende hund og en god bog :)
  Glæder mig til flere billeder :)

  hilsen
  Pernille

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg må en tur rundt med kameraet. Har tjekket din fine blog lidt mere ud. Det er smukke opstillinger og fine ting du har. Jeg kommer jo ikke så tit i det jydske, men sætter dig på min blogliste, så jeg kan følge lidt med :-).

   Slet