fredag den 29. marts 2013

Listetyv på spil

Så har jeg fanget min lille listetyv in action igen. Denne gang midt i en større akrobatisk øvelse for at få sig en lille bid mad.


Det samme foder i foderhuset lige ved siden af, hvor den ku' sidde stille og roligt og gufle, var åbenbart ikke udfordrende nok.


Den er nu nuttet, den lille listetyv, så her får I lige et par billeder, da den lidt senere vendte tilbage for at ta' sig en lille formiddagssnack i gulvhøjde. (Beklager billedkvaliteten - vinduerne er endnu ikke forårspudsede..)


dsede...

Det ser altid ud som om skovspurvene tager bad i frøene. De spreder dem lystigt over det hele. Og så er der jo lidt til både solsort, duer og listetyv

8 kommentarer:

 1. Fine billeder af din listetyv, tak for det. Vi har ikke egern på Samsø, så jeg må nyde hos jer andre.

  SvarSlet
 2. Nå ja, det er rigtigt. Det kunne jeg nu godt unde jer. Jeg ved godt de er frække og også stjæler æg, men jeg synes nu de er fantastisk søde og sjove at kigge på. :-)

  SvarSlet
 3. Hvor er den adræt, en hel lille akrobat. Vi har desværre ikke egern i området. Jeg er meget fascineret af de små frække fyre.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg er også meget fascineret. De er rigtig sjove og utrolige akrobater at kigge på og det er rent held, når man når at fange dem med kameraet. :-)

   Slet
 4. Ja jeg er også glad for vores egern. Det er da nogle dejlige billeder du har tegnet. Man ved godt at de tager fugleæg, men de er nu søde.....og sådan ser det også ud på græsset hos mig! Men som du rigtigt siger, så er der nok til alle!

  SvarSlet
  Svar
  1. Nå - jeg er da glad for, at jeg ikke er den eneste, der græsset fyldt af fuglefrø :-)Men det at kigge på både fugle og egern er jo en stor del af fornøjelsen ved haven.

   Slet
 5. Hej. Sikke en sød listetyv. Det må være dejligt med sådan én i haven. Rigtig god påske.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også meget glad for den. Overvejer om jeg måske skulle sætte et egernhus op :-)

   Slet