lørdag den 6. oktober 2012

Sommeren på glas

Man tager 12 kilo tomater....
Sådan starter Camilla Plums opskrift på henkogte tomater. Mindre kan dog gøre det, selvom høsten af tomater og blommer har været helt overdådig i år. Så der har været gang i henkogningsglassene.

Høstfest med blommer og tomater på glas 














Henkogte tomater a la Camilla Plum er utrolig nemme at lave, og en genial måde, at få glæde af sine tomater på i vintermånederne. I kan finde opskriften her








Allerede i foråret stod blommetræet med en sky af blomster,
og mængden af blommer var enorm. Vi spiste og spiste, forærede til naboer, venner og kolleger - men der blev VED med at være blommer. De måtte simpelthen på glas på forskellige måder, hvis det hele ikke skulle gå til.













Så der er lavet blommesaft og blommemarmelade 
 og ikke mindst, store mængder blommelikør. Jeg har aldrig før indkøbt så store mængder vodka og sukker.

Nu skal likøren bare trække et par måneder, og så er der indkøbt gamle sodavandsflasker med patentpropper, så der er små søde venne-gaver til vinterkulden.

3 kommentarer:

  1. Sikke flittig du har været, det ser godt ud.

    SvarSlet
    Svar
    1. tak for det. Det har nu været rigtig hyggeligt at gå at nusse med :-)

      Slet
  2. Gode billeder.
    Hvor set det godt ud.
    Ha´ en dejlig dag.

    SvarSlet